EenUtrecht zoekt ondernemende fractieondersteuner

EenUtrecht zoekt een ondernemende fractieondersteuner (16 – 24 uur per week) die meewerkt aan het invullen van onze burgerpolitiek in het hart van de Utrechtse democratie.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en wil je met ons als nieuwe partij burgerpolitiek concreet maken? Dan is dit je kans! Je wordt dan bij EenUtrecht een aanspreekpunt voor Utrechters en onderhoudt een netwerk van maatschappelijke organisaties en belanghebbenden. Ook zoek je zaken uit en doe je mee in het opstellen van onze voorstellen. Je organiseert samen met ons onze fractie en de bijeenkomsten met onze leden, ambassadeurs en supporters. Én je krijgt alle ruimte om onze website bij te houden en actief te zijn op onze socialemediakanalen, zodat wij met de Utrechters in contact zijn en blijven.
Meer informatie over de vacature is hier te vinden.

Heb je niet alle gevraagde kwaliteiten, geen probleem. Het belangrijkste is: ben je gemotiveerd en leergierig. We laten ons graag door je verrassen!
Tenslotte: we streven naar een zo divers mogelijke samenstelling van ons team.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Wilma Duitscher op 06 – 21 20 77 68 of via wilma@eenutrecht.nl. Of stuur direct een brief en CV naar wilma@eenutrecht.nl.
Je hebt tot 15 juni aanstaande de tijd om op deze functie te reageren. Graag willen we daarna zo snel mogelijk aan de slag.