Onze mensen

EenUtrecht is géén traditionele politieke partij met een partijdiscipline. Wat EenUtrecht wel is? Een politiek podium voor en door betrokken Utrechters. Zoals mensen die actief zijn bij één of meerdere Burger- of buurtorganisaties in onze stad. Of mensen die zich willen inzetten voor een mooiere stad en nu vaak niet gehoord worden. Of mensen die zich bij geen enkele politieke partij meer thuis voelen en politiek ‘dakloos’ zijn.
EenUtrecht vindt dat het op belangrijke punten anders moet én kan in de stad. Onderwerpen die de huidige Utrechtse politiek laat liggen. Die onderwerpen hebben we, samen met de manier waarop EenUtrecht die onderwerpen wil aanpakken, beschreven in Onze agenda (zie rode button rechts). We heten iedereen welkom die zich thuis voelt bij wat wij willen met de stad en die vindt dat MENSEN EN BUURTEN OP ÉÉN horen.
Bel of e-mail ons, bijvoorbeeld over iets dat jou in de stad aan het hart gaat en waarover je zorgen hebt. We komen graag met je in contact.

Veel mensen voelen zich betrokken bij EenUtrecht. Ook jij kunt je bij ons aansluiten of ons steunen. Zo kun je lid worden van onze politieke vereniging of ons als donateur steunen. Of je kunt als supporter meedenken of meedoen met een actie of burgervoorstel.
Sommige leden zijn actief als ambassadeur van EenUtrecht en treden op als aanspreekpunt en initiatiefnemer, soms voor een buurt of wijk, soms voor een onderwerp. Ook zijn enkele Utrechters actief in de fractie van EenUtrecht. Zij ondersteunen EenUtrecht-raadslid Gert Dijkstra. Lees hieronder meer over hen.

Volg ons op social media

Fractieteam, ambassadeurs en supporters van EenUtrecht