Doe mee

Bij ons ben je van harte welkom! Wil ook jij graag met EenUtrecht meedenken of -doen, bel of mail ons dan of laat het ons weten via het onderstaande formulier.
Actief binnen EenUtrecht meedenken kan door bijvoorbeeld je idealen, voorstellen of zorgen met ons te delen en samen na te gaan wat we daarmee kunnen doen.
Actief met EenUtrecht meedoen kan ook. Door bijvoorbeeld met ons de krachten te bundelen en burgervoorstellen in te dienen bij de gemeenteraad. Daarmee willen we onze stad (nog) eerlijker, sterker en mooier maken. Kom gewoon een keertje langs op een van onze bijeenkomsten. Het lidmaatschap van EenUtrecht kost 10 euro per jaar.

Wil je met ons meedenken of -doen én je tegelijkertijd ook verbinden met wie we zijn? Dat kan ook. Je wordt dan lid van de politieke vereniging EenUtrecht. Als lid van EenUtrecht bepaal je samen met de andere leden met welke agenda we meedoen aan de gemeenteraadsverkiezing van 2022. Ook bepalen alle leden samen welke burgervoorstellen we als EenUtrecht in gang zetten en hoe we ons als politiek podium organiseren, bijvoorbeeld met welke kandidatenlijst we de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen ingaan en hoe we één of meerdere zetels in de Utrechtse gemeenteraad kunnen realiseren. Wees welkom als lid van EenUtrecht.

Als lokaal politiek podium zijn we onafhankelijk van welke landelijke politieke partij dan ook. Die onafhankelijkheid betekent tegelijkertijd dat we geen andere inkomsten hebben dan die van onze donateurs en onze leden. Dus als je vindt dat ons Utrechts (tegen)geluid belangrijk is en je onze initiatieven een warm hart toedraagt, dan kun je ons ook helpen door ons financieel te steunen. Elke financiële bijdrage is erg welkom. Alvast heel veel dank voor je donatie.

Volg ons op social media

Meedenken of -doen? We horen graag van je. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.