Doe mee

Bij ons ben je van harte welkom! Wil je meedenken of doen, bel ons of mail of kom gewoon een keertje langs op een van onze bijeenkomsten. Actief binnen EenUtrecht meedenken kan door bijv. je idealen, voorstellen of zorgen met ons te delen en samen na te gaan wat we daar mee kunnen doen. Actief meedoen kan ook, door bijv. met ons de krachten te bundelen en burgervoorstellen in te dienen bij de gemeenteraad om daarmee onze stad (nog) eerlijker, sterker en mooier te maken. Ben je geïnteresseerd, mail ons of bel gewoon op: 06 14 37 61 16.

Als je onze belangrijkste doelstellingen deelt en ons graag financieel wilt steunen dan kan dat door een geldbedrag te doneren. Als lokaal politiek podium zijn we onafhankelijk van welke landelijke politieke partij dan ook. Dat betekent wel dat we geen andere inkomsten hebben dan die van onze donateurs en onze leden. Dus als je vindt dat ons (tegen)geluid belangrijk is in Utrecht, dan is elke financiële bijdrage heel welkom. Alvast heel veel dank voor je donatie.

Wil je met ons meedenken of doen én tegelijkertijd je ook verbinden met wie we zijn dan kan dat door lid te worden van de politieke vereniging EenUtrecht. Als lid van EenUtrecht bepaal je samen onze agenda, welke burgervoorstellen we gaan indienen, met welke agenda we meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen en hoe we ons organiseren, bijv. met welke kandidaten we gaan voor één of meerdere zetels in de Utrechtse gemeenteraad. Wees welkom als lid van EenUtrecht.

Meedenken of -doen? We horen graag van je. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.