EenUtrecht lanceert meldpunt HOOR MIJ!

EenUtrecht merkt maar al te vaak dat Utrechters zich niet gehoord voelen door de gemeente. Bijvoorbeeld in de gemeentelijke dienstverlening of bij gemeentelijke projecten. EenUtrecht wil dit soort signalen nog beter kunnen opvangen. Daarom heeft EenUtrecht het meldpunt HOOR MIJ! opgericht.

Voor wie?

HOOR MIJ! is een meldpunt voor iedereen die woont en onderneemt in Utrecht. Bij HOOR MIJ! kun je terecht als je je niet gehoord voelt in het contact met de gemeente. Of met een Utrechtse instantie die publieke taken uitvoert, zoals een woningcorporatie, het buurtteam, de sociaal makelaar, een uitvoerende gemeentelijke dienst of een particuliere projectontwikkelaar of vastgoedeigenaar die burgerparticipatie organiseert in opdracht van de gemeente.

Wat gebeurt er met een melding (en wat niet)?

Voel je je niet gehoord, meld het bij EenUtrecht!
Alle meldingen samen maken dat EenUtrecht in de gemeenteraad nog beter kan opkomen voor het verbeteren van burgerparticipatie en zeggenschap van Utrechters.
Op basis van een enkele melding kunnen we lang niet altijd iets doen. Maar soms kan die ene melding voor ons al aanleiding zijn om een burgerpolitieke actie te ondernemen, bijvoorbeeld in de vorm van schriftelijke vragen aan de wethouder of met een motie in de gemeenteraad. In enkele gevallen heeft dat meteen effect, in andere gevallen is het een begin van een verandering. Iedere melding kan dus waardevol zijn.

Naar Meldpunt HOOR MIJ!


Laat je stem horen

MENSEN EN BUURTEN OP ÉÉN. Utrecht is ook van jou! 

www.eenutrecht.nl