Christian Naethuys

Christian Naethuys

Ik geloof niet in het buitensluiten van andere mensen

Christian Naethuys

‘Hallo collega-burgers,

ik ben een Australische, Nederlandse Utrechter. Ik ben gek op groen, hoe meer, hoe beter, en ben democratisch aangelegd. Mogen stemmen op wat we geloven is volgens mij de fundering van onze samenleving.

‘Ik hou niet van hokjes. Een mens heeft verschillende elementen in zich, en wel van allerlei partijen. Je DNA is ten slotte een mix bij voorbaat. Zo vind ik een basisinkomen essentieel als maatschappij vooruit te komen. Dus ja, ik ben sterk links georiënteerd. Tegelijkertijd geloof ik in het recht van mensen om flink te mogen verdienen. Ik benijd ze niet, nee, ik ben blij voor hen. Een ik geloof dat de meeste mensen anderen willen helpen willen als ze de daartoe de gelegenheid krijgen.

‘Ikzelf werk als bedrijfsleider bij het tuincentrum en stadsoase Steck. Ik ben getrouwd met een man die politiek rechts en dat al 25-plus jaren lang. Dus ja, het kan. En ja, dat is ook wie ik ben: iedereen is welkom. Ik geloof niet in het buitensluiten van andere mensen. Live and let live! Ik praat met iedereen en iedereen is welkom om bij ons aan te schuiven voor een hapje. Van Geert en Mark tot Lilian en Tunahan.

‘In de politiek heb ik een paar helden: Pim Fortuin, Femke Halsema, Wim Kok en Indira Gandhi.
Ik wens bij te kunnen dragen aan een betere wereld. De hele wereld hoeft niet, mijn kleine postzegeltje is genoeg.’

Neem contact op met Christian

06 84 80 32 19

c.naethuys@gmail.com